HEM AVDELNINGAR LEDARE STYRELSEN BUNESTUGAN LÄNKAR
       

 

   
Bunestugan

Färgelanda Scoutkår äger sedan juni 2008 Bunestugan.
 Efter 10 års letande och väntande kunde drömmen om en "egen" stuga bli sann.

_________________________________________________________

Privatpersoner, skolor, förskolor och föreningar kan mot en liten avgift hyra stugan, precis som förut.

Det finns plats för upp till 16 sittande inomhus, möjlighet att elda i öppen spis och på vedspis. 15 - 20 personer kan övernatta med golvförläggning. På området finns bord och bänkar, fast eldstad, vedbod och TC. Vatten (kokas) finns i bäcken som går igenom området och parkering 200 meter från stugan.

I området finns vandringsleder, småsjöar och en underbar natur UTAN mobiltäckning.

All skötsel och underhåll sker med ideella  krafter, var rädd om stugan, följ anslagna instruktioner och lämna platsen som du förväntar dig att finna den då du kommer.

I framtidsvisionen finns, utöver "tusen" små förbättringar, ett fast timrat vindskydd med eldstad håller på att byggas. Ett tak vid vedboden att förtorka ved under är nyligen byggt.

Vill du sponsra Färgelanda Scoutkår, för att kunna driva stugan vidare och utveckla den, köp en "takpanna". Mer info finns i vår utskriftsanpassade folder som du hittar här. Har du andra idéer på hur just du kan hjälpa till, tveka inte att kontakta oss.
 

 

Bokning av Bunestugan.

 

För att boka Bunestugan, prata med någon av nedanstående. Karin Melkersson 070-79 102 58 eller Sven Melkersson, 070-328 73 71


 


 


 

Se ritning över stugan

 
  Adress: Kyrkskolan, Färgelanda
 E-post: flascout#live.se 
      
Telefon ordförande: 070-328 73 71